Transformatief ontwikkelprogramma voor begeleiders van NU

Begeleider vanuit essentie en hart

Transformatief ontwikkelprogramma door de ogen van de kudde

Wat zijn wij, Coby Van Beets-vd Hoeff van Kifungo en ik ( Mira ) trots dat we dit unieke nieuwe jaarprogramma aan jullie bekend mogen maken! Begeleider vanuit essentie en hart is speciaal ontwikkeld voor begeleiders van NU. Of je nu coach, therapeut, psycholoog, hulpverlener bent of een ander soort begeleider, dit programma leert je te werken voorbij de vaardigheden en volledig aan-wezig te zijn in je vak.

Je eigen innerlijke wijsheid

In dit programma staat bewustwording voorop om je als begeleider verder te bekrachtigen in je professie. Voorbij ons denken, diep verbonden met onze essentie en hart, leer je te vertrouwen op de diepere lagen in jezelf en hoe je deze innerlijke wijsheid om kunt zetten in krachtig, authentiek begeleiderschap. Je krijgt te maken met ervaringsgericht leren. In het werken met de paarden kan dit niet anders. Paarden kunnen alleen maar waarachtig zijn. Binnen en buiten zijn altijd congruent. Dat houdt de kudde veilig. Zij vragen je telkens de aandacht van buiten naar binnen te verplaatsen: naar jouw essentie en hart. Deze vorm geeft een boost en transformatie aan je ontwikkeling als begeleider.

We gaan van start in september

Dit jaarprogramma start in september en bestaat uit 9 afzonderlijke dagen. Nieuwsgierig? Op donderdagmiddag 8 juni en maandagmiddag 19 juni staat er een kennismaking gepland op de Renske Hoeve, Beemte-Broekland. Kom je ook?

Harte groet,
Coby en Mira

Schrijf je nu in voor de kennismaking

    *verplicht

    “Coaching bij de paarden is een ervaring die ontwikkeling en transformatie een boost geeft, uit je hoofd, volledig in het hier en nu ervaren wie je daadwerkelijk bent.”