Transformatief ontwikkelprogramma voor begeleiders van NU

Begeleider vanuit essentie en hart

Transformatief ontwikkelprogramma door de ogen van de kudde

Wat zijn wij, Coby Van Beets-vd Hoeff van Kifungo en ik ( Mira ) trots dat we dit unieke nieuwe jaarprogramma aan jullie bekend mogen maken! Begeleider vanuit essentie en hart is speciaal ontwikkeld voor begeleiders van NU. Of je nu coach, therapeut, psycholoog, hulpverlener bent of een ander soort begeleider, dit programma leert je te werken voorbij de vaardigheden en volledig aan-wezig te zijn in je vak.

Je eigen innerlijke wijsheid

In dit programma staat bewustwording voorop om je als begeleider verder te bekrachtigen in je professie. Voorbij ons denken, diep verbonden met onze essentie en hart, leer je te vertrouwen op de diepere lagen in jezelf en hoe je deze innerlijke wijsheid om kunt zetten in krachtig, authentiek begeleiderschap. Je krijgt te maken met ervaringsgericht leren. In het werken met de paarden kan dit niet anders. Paarden kunnen alleen maar waarachtig zijn. Binnen en buiten zijn altijd congruent. Dat houdt de kudde veilig. Zij vragen je telkens de aandacht van buiten naar binnen te verplaatsen: naar jouw essentie en hart. Deze vorm geeft een boost en transformatie aan je ontwikkeling als begeleider.

Data essentie en hart 2024 / 2025

Donderdag 4 april 2024

Donderdag 30 mei 2024

Vrijdag 28 juni 2024

Donderdag 18 juli 2024

Donderdag 12 september 2024

Vrijdag 11 oktober 2024

Vrijdag 15 november 2024

Donderdag 19 december 2024

Vrijdag 24 januari 2025

Schrijf je nu in voor de kennismaking

    *verplicht

    “Coaching bij de paarden is een ervaring die ontwikkeling en transformatie een boost geeft, uit je hoofd, volledig in het hier en nu ervaren wie je daadwerkelijk bent.”