Systemische dagen

Aankomende sessies

Workshop/ Systemische dag – de wijsheid van paarden

Wil je op een diepere laag weten wat je meest authentieke en krachtige ik is & ervaren wat de wijsheid van paarden voor jou kan betekenen? Op onderstaande data organiseren we persoonlijke ontwikkeldagen samen met de paarden:

Dinsdag 23 januari 2024

Vrijdag 16 februari 2024

Donderdag 28 maart 2024

Dinsdag 7 mei 2024

Maandag 3 juni 2024

Dinsdag 16 juli 2024

Op 1 van deze dagen kun je een persoonlijke sessie met de paarden ervaren, maar kom je ook veel meer te weten over de werking ervan. Alle ontwikkelvragen zijn welkom: Hoe leer ik grenzen aangeven ? Hoe kan ik echt bij mezelf blijven? Hoe kom ik uit mijn burn-out? Hoe haal ik meer energie uit mijn werk? Hoe kom ik dichter bij mijn gevoel? Hoe kan ik meer zingeving ervaren?

Paarden zijn volledig authentiek en kwetsbaar. Ze kunnen zich niet verbergen achter een masker: diepere emoties en gevoelens liggen direct aan de oppervlak, dat houdt de kudde veilig. Met deze wijsheid werken we samen met de paarden aan jouw krachtige kern en kun je al in 1 dag een stap maken naar je meest krachtige ik. 

Wil je meer informatie? Bel/mail mij gerust. Of schrijf je meteen in via onderstaand formulier.

Mira is zicht

Schrijf je nu in

    *verplicht

    “Coaching bij de paarden is een ervaring die ontwikkeling en transformatie een boost geeft, uit je hoofd, volledig in het hier en nu ervaren wie je daadwerkelijk bent.”