Partners

“Paarden leren ons om, voorbij woorden, volledig onszelf te ontdekken.”
onze nieuwsgierige, lieve, beetje brutale ruin

Bas

Bas, officieel Basilisk. Onze altijd nieuwsgierige, lieve, beetje brutale KWPN ruin, geboren in 2006. Bas biedt een veilige bedding en geeft vertrouwen. Een paard dat bij ons is om van te leren. Zijn draagkracht en daadkracht zijn fundamenteel voor de kudde en voor mensen. Op hem kun je bouwen. Zijn krachtige uitstraling, gecombineerd met trots en een heel groot hart, maken hem tot een krachtige spiegel in de coaching. 
onze liefdevolle, eerlijke merrie

Pelgrim

Pelgrim, onze liefdevolle New Forest pony, geboren in 2000. Ze is de oudste en tevens de leidende merrie van de kudde. Ze reist vol vertrouwen en sensitiviteit mee naar je meest authentieke ik. Met haar intense zachtheid en eerlijkheid laat ze in elke sessie subtiel maar helder zien wat er daadwerkelijk nodig is om dichter bij jezelf te komen. 
onze shetlander met een groot hart

Maud

Onze Shetlander merrie, geboren in 2011. Een ondeugende dame met een heel groot hart. Haar speelsheid, openheid en warmte in het contact zijn bijzonder en onmisbaar in de coaching. Een echte lieve, beetje brutale knuffelbeer.  
onze shetlander, de stille kracht

Trees

Onze Shetlander merrie, geboren in 2010. De stille kracht tijdens de coaching. Trees is groots door klein te zijn. Soms aftastend in het contact, maar zo zacht en liefdevol na de eerste ontmoeting. Een dragende kracht, altijd exact daar waar ze het meest nodig is voor de mens en de kudde. 
onze stoere hartendief

Kane

Onze lieve KWPN-ruin uit 2015. Uit het niets zo op een dag in ons leven gestapt en ons hart veroverd. Het laatst gekomen lid in de kudde. Een liefdevolle, eerlijke spiegel voor vele coachees. Met zijn grote helende hart is hij lief, zacht en tegelijkertijd heel aanwezig in mannelijke energie. 
onze speelse, sensitieve bordercollie

Saartje

Onze bordercollie, geboren in 2011. Werken en dienen is haar leven. Met haar hoge mate van intelligentie en extreme gevoeligheid is ze onmisbaar in de coaching. Vol liefde, actie en helderheid maakt ze duidelijk hoe speelsheid en lichtheid onderdeel mogen zijn van het leven. Een toonbeeld van liefde en zachtheid. 

“Leef je vanuit de angst om gekwetst te worden of leef je vanuit de wens verbonden te zijn?”