De trajecten

Deze trajecten zijn er voor jou als je bewust de keuze maakt om naar binnen te kijken en alle potentie in jezelf zichtbaar wilt maken. Vanuit kwetsbaarheid, moed en daadkracht een nog steviger fundament bouwen voor je ware ik.

Levensvraagstukken

BEKIJK TRAJECT

Coaching met paarden

BEKIJK TRAJECT

Leiderschap

BEKIJK TRAJECT

Loopbaancoaching

BEKIJK TRAJECT

Teamcoaching

BEKIJK TRAJECT

Concreet & praktisch

Wat gaan we doen?

Alle trajecten worden voorafgegaan door een persoonlijke, vrijblijvende intake. Op deze manier kun jij ervaren of dit voor jou de weg is naar het bereiken van je doel. In alle trajecten wisselen individuele gesprekken en sessies met de paarden elkaar af (als je wilt). Natuurlijk sluit ieder traject aan op waar jouw werkelijke behoefte ligt.

Wat is de investering?

De trajecten omvatten meestal 6 tot 8 sessies in een tijdspad van zes tot negen maanden, zodat er een fundamentele verandering kan plaatsvinden en je voldoende tijd hebt om te ont-wikkelen, te reflecteren en het geleerde toe te passen in het dagelijks leven en/of de professionele context. Om de expertise en de impact te vergroten werk ik, waar nodig, graag samen met andere coaches en opdrachtgevers.

Alle trajecten hebben tot doel een sterke basis te leggen in de eigen kracht en authenticiteit van jou als mens. Samen maken we deze potentie zichtbaar, zodat jij daadkracht en vertrouwen ontwikkelt om het (professionele) leven te leiden dat bij jou past, in volle verbinding met jezelf en je omgeving. Omdat alle trajecten maatwerk zijn, kunnen de kosten variëren. Bel of mail gerust als je vragen hebt over een vrijblijvende intake, de kosten of liever: als je wilt weten wat een traject je op kan leveren.
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?