Coaching met paarden

Over dit traject

Paarden zijn kuddedieren en vluchtdieren en daarmee volledig in het hier en nu. Het scannen van veiligheid en doen wat nodig is voor de kudde is aan de orde van de dag. Ze kunnen zich niet verbergen achter een masker: emoties en gevoelens liggen direct aan de oppervlakte, dat houdt de kudde veilig en sterk. Door middel van lichaamstaal spiegelen paarden wat voor jou het meest aan de orde is om echt jezelf te mogen zijn: vol kracht, energie en geluk. Vanuit die echtheid en kwetsbaarheid leren paarden ons kijken naar de wereld zoals zij dat doen: vanuit liefde en zonder oordeel. Werken met paarden is zo waardevol, omdat je tijdens een sessie op gevoelsniveau snel en essentieel inzicht krijgt in dat wat er werkelijk toe doet voor jou. Zonder oordeel, exact aanvoelend wat er mag bewegen in jou. Hoe het echt werkt is soms moeilijk uit te leggen, maar het is een ervaring die werkelijk voelbaar en zichtbaar is. 

In 1 of meerdere sessies of als geheel traject, kun je zelf ervaren wat voor jou het meest aan de orde is en geef je je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost!

“Coaching bij de paarden is een ervaring die ontwikkeling en transformatie een boost geeft, uit je hoofd, volledig in het hier en nu ervaren wie je daadwerkelijk bent. ”
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?