Begeleiden van teams met de wijsheid van paarden & natuur

Teamcoach met paarden

‘Onze diepe wens is om samen met de paarden een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van veel teams en organisaties op een wezenlijk niveau.’

De wijsheid van paarden & natuur

Samen met Coby van der Hoeff van Kifungo zijn we gekomen tot een opleidingsprogramma waar we de wijsheid van paarden en de natuur op een unieke manier verbinden aan jou als (team)coach en het bedrijfsleven. 

Word een krachtige teamcoach door oefenenen, oefenen en oefenen...

Vanuit de natuurlijke en systemische wetmatigheden word jij aangezet om te leren vertrouwen op je onderbuikgevoel. Gebruikmakend van een eigen diepe wijsheid, de energie en duidingen van de paarden. Deze leer je om te zetten in krachtige interventies als teamcoach. Naar ons idee is dat alleen maar mogelijk door onderliggende theorie in de praktijk te ervaren. Dus we gaan oefenen, oefenen, oefenen… Paarden kunnen alleen maar waarachtig zijn en niet doen alsof. Dat wordt ook van jou gevraagd als je in dit programma stapt: congruentie: Van binnen voelen en naar buiten uiten. Dan word je een krachtige teamcoach!

We gaan van start in het najaar

Dit tweedelige programma van in totaal 6 dagen is speciaal ontwikkeld voor begeleiders met paarden die zich willen verdiepen in het werken met teams en paarden vanuit systemisch/sjamanistisch perspectief. Doel van dit programma is coaches op een energetische manier te laten werken met de ontwikkeling van teams met oog voor de zakelijke context.

Schrijf je nu in

    *verplicht

    “Coaching bij de paarden is een ervaring die ontwikkeling en transformatie een boost geeft, uit je hoofd, volledig in het hier en nu ervaren wie je daadwerkelijk bent.”